Ατομικοί χώροι αποθήκευσης επίπλων

My Store - My Lock

Τώρα και στην Ελλάδα!!!
Ατομικοί χώροι αποθήκευσης (custom storage units) για την φύλαξη των αντικειμένων σας.

Η νέα μας υπηρεσία απευθύνεται σε απαιτητικούς πελάτες που επιθυμούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα αντικείμενα τους, όταν και όποτε το θελήσουν.


Πρόσβαση.

Η πρόσβαση στην αποθηκευτική σας μονάδα θα πρέπει να γίνεται στις ώρες λειτουργίας της εταιρείας για το κοινό δηλ. 10:00 – 18:00, ενημερώνοντας τη γραμματεία για την άφιξή σας. (Για νέες αφίξεις ή ανακλήσεις θα πρέπει να έχουμε ενημέρωση λίγες ημέρες νωρίτερα)
Η είσοδός σας στην κεντρική αποθήκη γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα (access control) και στην μονάδα σας με κλειδί που σας έχει παραχωρηθεί από την εταιρεία.


Αποθηκευτικές μονάδες.

Η αποθηκευτική μονάδα που σας παραχωρείται είναι υπολογισμένη σε κυβικά μέτρα.
Είναι εξοπλισμένη με ρολό ασφαλείας με δύο κλειδαριές και επιδέχεται σφράγιση με πλαστική σφραγίδα ασφαλείας μοναδικής αρίθμησης. Η σφραγίδα τοποθετείται παρουσία σας έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών σας και το νούμερό της καταχωρείται στο ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουμε συνάψει.
Η σφραγίδα θα παραμείνει στο ρολό μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας όπου θα αντικατασταθεί με νέα κατά την αναχώρησή σας.


Μεταφορά.

Η μεταφορά των αντικειμένων σας από και προς τις εγκαταστάσεις μας μπορεί να διεξαχθεί είτε με μέσα της εταιρείας μας είτε με δικά σας μέσα, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις μιας νόμιμης και ασφαλούς μεταφοράς (αποκλείονται αλλοδαπά οχήματα, μπαγκαζιέρες κτλ).


Υπηρεσίες.

  • Αξιοποίηση του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες σας (προσθαφαίρεση αντικειμένων).
  • Η εγκατάσταση σας παρέχει δωρεάν προς εξυπηρέτησή σας πάλετες καινούριες βαρέος τύπου για την στοίβαξη αντικειμένων (για χρήση εντός της μονάδας), καρότσια μεταφοράς και παλετοφόρα. Για βαριά αντικείμενα μπορούμε να σας διευκολύνουμε με μηχανοκίνητο κλαρκ.
  • Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών συσκευασίας που μπορείτε να αγοράσετε για συσκευασία ή ανασυσκευασία των αντικειμένων σας.
  • Η εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με cctv (κλειστό κύκλωμα καταγραφής), συναγερμό και πυρασφάλεια συνδεδεμένα με εταιρεία security, patrol, πυροσβεστικά μέσα, και ομαδικό ασφαλιστήριο.